*** Piper Halliwell

Megosztás

*** Piper Halliwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Keep the magic in your heart!
Admin
...and my name is Admin
Hozzászólások száma : 34
Csalakozott : 2014. Jun. 26.

*** Piper Halliwell Empty
Témanyitás   *** Piper Halliwell EmptyHétf. Jún. 30, 2014 2:53 am

Sajnáljuk
‟Don't Keep your magic in your world. "

Kedves user Smile Nagyon jó volt a lapod, tetszett mindkettőnknek. Szoros volt a verseny, de végül a másik user mellett döntöttünk Sad Ne keseredj el. Nyugodtan választhatsz új sorozatbeli karaktert vagy alkothatsz egyet magadtól. Mi szívesen látunk bármilyen formádban ezen az oldalon. Smile Köszönjük, hogy regisztráltál. :3

Vissza az elejére Go down
https://charmedrpg.hungarianforum.net
I'm on the good side
Keep the magic in your heart!
Henry Mitchell
...and my name is Henry Mitchell
Hozzászólások száma : 6
Csalakozott : 2014. Jun. 28.
Humor : ⊰ mélyen elrejtve valahol

*** Piper Halliwell Empty
Témanyitás   *** Piper Halliwell EmptySzomb. Jún. 28, 2014 9:20 am

Piper Halliwell
Olykor a lehető legegyszerűbb kérdéseket a legnehezebb feltenni.

Teljes név: Piper Halliwell
Becenév: maradjunk a Pipernél
Születési hely: San Francisco
Születési idő: 1973. 08. 07.
Play by: Holly Marie Combs
Melyik oldalt képviselem: Good Side
külső és belső tulajdonságaim:
Nem vagyok magam, viszont kövér sem, pont olyan jó alkatom van, hiszen ahol kell ott kerekebb vagyok. Barna szálegyenes hajam van, amit nem sokszor hordok hullámosan, vagy göndören, mert jobban szeretem, ha természetes. Általában elég hosszú, nem sokat vágatok belőle, csak annyit, amennyit muszáj. Barna szem társul hajamhoz, ami talán egy-két árnyalattal világosabb, viszont ez szerintem pont így jó. Ajkaim nem vastagok, de nem is túl vékonyak, inkább olyan köztes, ami nem baj, sőt szerintem jobb is. Ha a ruháimat kéne néznem, olyan vagyok, mint a legtöbb velem egyidős lány, szeretek divatos ruhákban járni, de azt nem szeretném, hogy túl sok ruhám legyen. Az inkább Phoebe, én konzervatívabb vagyok ezen a téren, a kirívóságot meghagyom neki, úgyis jobban csinálja, min én.
Hogy is mondhatnám el milyen vagyok. Azt szeretném, hogy a közelemben mindenki boldog legyen, mindent megtennék azért, hogy a testvéreimet és a barátaimat boldognak lássam. Jól tartok titkot, mindenki engem keres meg a bajaival, amin segíteni is szeretnék, de persze egy-egy titok nekem is sok. Ha pedig egyre több titkot kell őrizem, néha teljesen kitudok borulni. Hidegfejű vagyok, de néha már nem bírom és kikészülök a sok dologtól. Akkor sem mondom el, csak elvonulok egy kicsit, hogy magamban rendezzem a dolgokat. Nagyon elkötelezett vagyok, de azért óvatos is, eszetlenül nem megyek bele semmibe, előbb rendesen végig gondolom. Nem szeretem a vitákat és mindig én vagyok a békebíró a testvéreim között. Mindenhol megesnek a viták, de valakinek helyre is kell raknia a dolgokat. Elég energikus egy teremtés vagyok és nagyon fel tudok pörögni, de ezzel vigyáznom kell, nem szabad túlpörögnöm, mert akkor hamar ki is fáradok. Én hűségesnek is tartom magam, bár most épp nincsen senkim, de tudom, hogyha egyszer találok valakit, aki megérdemli azzal hűséges leszek.
Képesség: Fagyasztás:Olyan mintha az időt fagyasztanám meg, pedig ez nem teljesen igaz. Csak lelassítom a körülöttem lévő, tárgyak és élőlények molekuláris szerkezetét. Ilyenkor van időm lenyugodni, de ez nem mindig tart sokáig. Van amikor csak pár pillanatig, de van, mikor percekig. Nem mindig tudom teljesen irányítani, de azért igyekszem. Ennek a képességnek a különlegessége, hogy csak egy részét is újra normális állapotba tudom hozni a testnek, hogyha megtanultam azt. Ezt a képességet a családunkban anya és Melinda Warren tudta még használni. Ennek nagy része, sok gyakorlással és erőfeszítéssel lesz csak megtanulható, még nem tudom rendesen használni
Robbantás: ezzel a molekulákat felgyorsítom, ami azzal jár, hogy a test, amire hatást gyakorolok felrobban. Teljesen ellentettje a fagyasztásnak, ezért nehezen tudom irányítani, mert sokszor robbantok fagyasztás helyett, illetve fagyasztok robbantás helyett. Ha nem elég erősen használom, akkor a démonokat nem tudom felrobbantani, csak hátralökni, így még ezt is meg kell tanulnom, hiszen nem mindegy, hogy felrobban, vagy csak hanyatt esik. Ez a képességem, csak később fog kialakulni.

Secret ♢ nőtől ilyet nem illik kérdezni ♢ bőven sok ♢

Boldog gyermekkorom volt, szerető szüleim voltak, akik rendesen neveltek minket. Két testvérrel áldott meg a sors, egy idősebbel és egy fiatalabbal, ami csak annyiban volt rossz, hogy minden vitában nekem kellett a békebírónak lennem. Ha Prue plüssmaciját elvette Phoebe, akkor vissza kellett kérnem Phoebe-től és adnom helyette neki egy másikat, hogy szent legyen a béke. A szüleink között már nem volt olyan nagy a béke. Sokat vitatkoztak, de mindig próbálták úgy csinálni, hogy mi ne halljuk, de ilyen kíváncsi gyerekek előtt, mit mi nehéz titkolózni. Tudok, hogy valami nincs rendben, túl sokat vitatkoztak, amiért Prue biztos volt abban, hogy el is fognak válni. Én annyira biztos nem tudtam állítani, mint ő, hiszen hittem abban, hogy a szüleim között igaz szerelem van, ami sosem szakad el. De ezt sajnos nem így volt, és Prue-nak volt igaza. Apa fogta minden cuccát és elment, elhagyott minket, de mi nem maradtunk egyedül, hiszen anyu igazán jól viselte gondunkat nagyival együtt. Persze miért is maradna minden szép és jó?! A sorsnak el kellett vennie szeretett édesanyánkat is, hogy csak a nagyi maradjon nekik. Anyánk halála, akkora űrt hagyott mindannyiunkban, hogy azt már sosem lehet betölteni, senki sem lenne rá képes, mert egy gyermek számára anyja elvesztése a legrosszabb. Igen ott volt nekünk nagyi, aki úgy nevelt minket, hogy semmiben sem szenvedtük hiányt, de az mégis más volt.Mikor végre kezdtünk hozzászokni ahhoz, hogy már csak négyen lakunk együtt, bár már mind idősebben vagyunk, a nagymamánkat is elvesztettük. Ennyi tragédiát nehéz elviselni az embernek, hiszen mégis csak rokonok és így nincs kihez fordulni. Női rokona a Halliwell ágnak már csak mi hárman vagyunk és férfiból sincs senki. Kihalófélben vagyunk, ha azt nézzük, de még semmi sincs veszve. Három felnőtt nő vagyunk, akiknek egyszer lesz családjuk és tovább viszik a Halliwell vérvonalat. Nem tudom miért is olyan fontos ez, de nagyi mindig ezt hajtogatta; hogy tovább kell vinni a vérvonalat. Furcsa, de biztos vagyok abban, hogy boldogan fogunk élni együtt és hamarosan mind megtaláljuk az igazit. Csak remélem én előbb, mint utóbb.
Vissza az elejére Go down

*** Piper Halliwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Piper Halliwell
» Piper szobája
» Halliwell családfa
» Melinda Halliwell
» Phoebe Halliwell

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
charmedfrpg :: Bevezető :: Karakteralkotás :: Archivált lapok-