HELYSZÍNEK ♢

Megosztás
 

 HELYSZÍNEK ♢

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Keep the magic in your heart!
Admin
...and my name is Admin
Hozzászólások száma : 34
Csalakozott : 2014. Jun. 26.

HELYSZÍNEK ♢ Empty
Témanyitás   HELYSZÍNEK ♢ EmptyPént. Jún. 27, 2014 2:24 am
Helyszínek
‟Don't Keep your magic in your world. "

Felhasznált források:Wikipédia
Forrás: Wikipédia
V
ilágunk a Bűbájos Boszorkák [Charmed] c. amerikai sorozaton alapul. Tehát a sorozat által felhasznált helyszíneken játszunk többnyire. Természetesen ettől eltérő helyeken is lehetséges a játék, de kérjük jelezd, hogy ha szeretnél új helyszínen játszani. ÚJ HELYSZÍN LÉTREHOZÁSA A JÁTÉKOS SZÁMÁRA ENGEDÉLYEZETT, NEM SZÜKSÉGES ADMINI BELEEGYEZÉS. Kivéve, ha több helyszínt átfogó helyet szeretnél létrehozni.
San Francisco
San Francisco (ejtsd: /sæn frənsɪskoʊ/ ), hivatalosan San Francisco város és megye a kaliforniai San Francisco Bay Area régió pénzügyi, kulturális és közlekedési központja, ahol 7 150 000 ember él, de ebbe San Jose és Oakland is beleértendő. Az egyetlen összevont városi megye Kaliforniában, amely magában foglalja a szárazföldi területet, ami 121 négyzetkilométer, a San Francisco-félsziget északi részén, ahol a népsűrűség 6632 fő/km². Ez a legsűrűbben lakott nagyváros az államban, és az Amerikai Egyesült Államokban New York után a második. San Francisco Kalifornia negyedik legnagyobb városa, és a 2010-es népszámlálás szerint az USA tizenharmadik legnépesebb városa.

Ma San Francisco az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi célpont a világon, pontosabban a 33. a világ száz leglátogatottabb városa közül. Híres hűvös nyári ködeiről, meredek dombjairól, eklektikus stílusáról és néhány jellegzetes épületéről, így például a Golden Gate hídról, a Transamerica piramisról, és az Alcatraz börtönszigetről is, amit több mint másfél millió turista látogat meg évente. A város fontos pénzügyi központ is, ahol több mint 30 hazai és külföldi cég székel, ezzel a várost a világ egyik legtöbbet termelő városává téve, hiszen az Amerikai Egyesült Államokon belül a kilencedik, míg világviszonylatban a tizennyolcadik.
Alvilág

Ahogy az égiek helye, úgy a rosszaké is megvan. Az alvilág egy hatalmas rejtett birodalom, ahol a gonosz lények élnek. Mivel nem jutott hely számukra a földön, ezért erre a varázslatos helyre kényszerültek. Rengeteg útvesztő található benne. Olyan, mint egy hatalmas földalatti bunker. A gonoszok fajaik szerint csoportosulva élnek és innen merészkednek fel a felszínre.


Varázsiskola
Ide járnak a jövő nagy boszorkányai és természetfeletti kizárólag a jó oldalon álló lényei. A tanítás az égiek keze által történik, ők töltik be többnyire az iskolai vezetőinek pozícióját és ők ügyelnek a rendre. Az iskola a mágia központja és hatalmat ad a birtoklójának. Az iskolában a bölcsődétől kezdve egészen az egyetemig minden megtalálható. Egyik bejárata a Halliwell ház lépcsőfordulója ; ) .
Vissza az elejére Go down
https://charmedrpg.hungarianforum.net
 

HELYSZÍNEK ♢

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
charmedfrpg :: Bevezető :: Árnyak könyve-